Välkommnen till Fuuk

|24/05, 2020

Välkommnen till Fuuk

Hälsar dig hjärtligast välkommen till vår nya webbutik!

Vi har under en tid planerat att dela upp Cantari Webbutik och Cantari Retail, nu har det skett och därför valde vi att byta namn på webbutiken för att minska förvirringen. :)

Vad betyder detta för dig som kund? - Inte speciellt mycket, du kan än lägga din beställning i webbutiken och hämta hos Cantari i tidan.


Webbutiken är full av nya fräscha funktioner som du kan ta del av, vi kommer presentera funktionerna under kommande veckor.

Vi har lagt till Paypal som bestalsätt, men du hittar även självklart Klarna, Swish, iZettle samt Banköverföring. Så du kan välja mellan flera sätt att betala.

Frakt, just nu finns bara DHL och hämtas i butik. Men, PostNord dyker snart upp igen samt även hemleverans.


Vår kundservice är öppen dygnet runt 24/7 365, använd dig av kontaktformuläret eller chatten längst ner till höger för snabb kontakt. Men du kan självklart även ringa eller skicka e-post.


Ett tips är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, vi kommer regelbundet sända ut nyhetbrev med information om nya produkter, unika rabatter samt möjlighet att förhandsbeställa nyheter. Vi behåller alla e-post adresser för oss själva, varken säljer eller byter med andra företag.


Välkommen till oss, nästa blogg postning sker om några dagar.


Vi på Fuuk